Vanavond AD(H)D -café

Zoeken

Nieuws

Bijzondere ontmoeting

Misschien heeft u het wel gezien op Editie Nl. Een mooie...

lees verder

Vanavond AD(H)D -café

AMERSFOORT – Het AD(H)D-café Amersfoort wordt op vrijdag 9 juni 2017 voor het laatst voor de vakantie gehouden in De Koperhorst.

Dit café is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom.

Impuls & Woortblind, de landelijke patiëntenvereniging voor volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscalculie, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl.

De toegang is € 2,- (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn tegen bescheiden prijzen (PIN-betaling verplicht) drankjes verkrijgbaar. Er ligt materiaal ter inzage, bijvoorbeeld het Impuls Magazine en informatie over de concrete ondersteuning die de vereniging kan bieden.
Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er ook!

Wees welkom om een drankje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Amersfoort
Tweede vrijdag van de maand behalve juli en augustus
Vrijdag 9 juni 2017
van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Activiteitenzaal van De Koperhorst,
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort

Voor meer informatie en plaatsing op de mailinglist:
adhdcafeamersfoort@impulsenwoortblind.nl
Jan Willem (0623) 777 371