Voorzieningen

Zoeken

Nieuws

Bijzondere ontmoeting

Misschien heeft u het wel gezien op Editie Nl. Een mooie...

lees verder

Voorzieningen

Receptie
De centrale en ondersteunende informatiedienst is iedere dag van ’s morgens 7.30 tot ’s avonds 22.00 uur bemand. De receptie is de belangrijkste schakel als het gaat om informatie over allerlei zaken in de Koperhorst. Ook worden er door de receptie via de intercom mededelingen omgeroepen. Daarnaast vervullen zij een belangrijke taak t.a.v. veiligheid en het toezicht op wie het gebouw betreedt.
Het is prettig als bezoekers zich melden bij de receptie, zij zullen hen dan de weg wijzen.

Wijkinloop
Als wijkbewoner is het mogelijk om een dag of dagdeel mee te “liften” op de faciliteiten die de Koperhorst te bieden heeft. U moet dan denken aan twee activiteiten op een dag, de warme maaltijd en koffie en thee. Deze wijkinloop is mogelijk op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur en de kosten bedragen €10,00 voor de hele dag. Voor een gedeelte van de dag bedragen de kosten €7,50. Voor verdere informatie kunt u terecht bij de activiteitenbegeleiding.

Bibliotheek
Vrijwilliger aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 11.30 uur voor hulp bij het lenen van uw boeken. – Begane grond, receptiehal –

Cliëntadviseur
M. Schalkwijk, telefonische afspraak maken bel: 033 – 472 62 14 Aanwezig: Maandag: 9.00 – 15.00 uur Dinsdag: 9.00 – 15.00 uur Woensdag: 13.30 – 19.30 uur Donderdag: 9.00 – 15.00 uur

Vertrouwenspersoon
Mevrouw Overberg is de vertrouwenspersoon in de Koperhorst. Zij is op maandag en woensdagochtend tijdens de koffie aanwezig. U kunt rechtstreeks in contact komen tijdens het koffiedrinken op de afdelingen of recreatiezaal. Daarnaast kunt u via de receptie een afspraak maken of een boodschap in het groene busje in de hal doen.

Kerkdiensten

1e Zaterdag van de maand een katholieke woord- en communiedienst, om 16.30 uur . 2e Zaterdag van de maand een protestante kerkdienst om 16:30 uur. 3e Zaterdag van de maand een eucharistieviering, 16.30 uur. 4e Zaterdag van de maand een protestante kerkdienst om 16:30 uur.
Locatie: Bezinningsruimte

Administratie
Bij de administratie kunt u terecht met vragen op administratief en financieel terrein met betrekking tot de Koperhorst. De administratie voert geen handelingen uit die betrekking hebben op uw privé-administratie.

Technische dienst
De technische dienst heeft een belangrijke taak in het onderhoud van het gebouw. Daarnaast lossen zij kleine technische problemen op voor cliënten. In overleg met de technische dienst wordt gekeken of zij, al dan niet tegen een geringe vergoeding, in staat zijn (kleine) reparaties bij u uit te voeren of dat u hier zelf iemand voor in moet schakelen. Het is cliënten en derden niet toegestaan technische werkzaamheden in de appartementen uit te voeren. Benodigde reparaties kunt u bij de receptioniste opgeven. Tevens draagt de technische dienst zorg voor het algemene terreinonderhoud en de veiligheid in en om het gebouw.

Gastvrouwen en huishoudelijke dienst
In de recreatiezaal, het winkeltje en overige ruimten zijn medewerkers en vrijwilligers dagelijks in de weer om u een kopje koffie bij de koffieochtend of de diverse activiteiten aan te bieden, u in het winkeltje behulpzaam te zijn en u in het restaurant of uw woning de maaltijd te serveren. Natuurlijk zorgen zij ook dat de algemene ruimten zoals de recreatiezaal en de centrale ruimte goed worden onderhouden.

Fysiotherapie.
Elke dag is Wout van den Bedem (fysiotherapeut van het MTC) in de Koperhorst aanwezig.
Indien behandeling gewenst is (met of zonder verwijzing) dan kunt u dat aan de receptie of de verzorging doorgeven.
Wout zal dan contact met u opnemen voor een afspraak of wij verwijzen u naar de website www.mtczorg.nl

Winkelcentrum
Ongeveer 15 minuten lopen van de Koperhorst bevindt zich een goedgesorteerd winkelcentrum, met onder andere een slager, supermarkt, postkantoor, drogist en bloemist. Dit winkelcentrum is eveneens met de bus te bereiken.

Overige aanvullende services binnen de Koperhorst:

Batterijenbox
Voor het inleveren van uw batterijen – Begane grond, bij de folderhoek –

Coupeuse
Reparatie- of veranderwerk van uw kleding: Mw. v. d. Steen 033 – 475 31 17 Uw kleding wordt gehaald en teruggebracht.

Diëtisten Midden Nederland
Laura Hilhorst te bereiken op 06 – 275 446 21 Fax: 033 533 63 94 www.dietistenmn.nl

Identiteitskaart laten maken
Afspraak maken bij Burgerzaken tel. nr.: 14033. Zonodig vermelden dat u niet zelf kunt komen. Maken van pasfoto’s aan huis mobiele tel. nr.: 06 – 514 036 57.

Glasbakken
A.u.b. glas NIET in de vuilnisbakken maar in de glasbakken, in de bergkast op de afdelingen verzorging.

Kapsalon Silvester
(dames- en herenkapper) Donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur Gaarne een afspraak maken via de receptive.
Locatie: Kapsalon

Winkel (De Kopershoek)
Maandag t/m vrijdag geopend van: 9.30 uur tot 15:30 uur.
Zaterdag geopend van: 9.30 uur tot 11.30 uur.

Keuken
U kunt wanneer u iemand van de keuken wenst te spreken zich wenden tot de receptie. Er zal dan iemand van de keuken naar u toe komen of er zal een afspraak met u worden gemaakt wanneer er een medewerker van de keuken beschikbaar is.


Opticien Stoffer optiek

Stoffer optiek is elke eerste vrijdagochtend van de maand aanwezig met een uitgebreide collectie aan brillen en meetapparatuur voor gratis meting.

Orthopedische schoentechniek
Hanssen footcare  (033) – 456 02 62 U kunt bellen om een afspraak te maken.

Oud papier
Inleveren iedere woensdagmorgen (vóór 13.00 uur) – in de hal –

Pedicure
Maandag, woensdag en vrijdag. Regina Gemke is aanwezig op maandag, Petra de Groot is aanwezig op woensdag en Hennie v.d. Bunt is aanwezig op vrijdag. Gaarne een afspraak maken via de receptie. Locatie: Kapsalon.

Radio-uitzendingen
(de Golfbreker) “Verzoekprogramma “De Koperwiek” (87.6 mhz). –  Vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur: De Koperwiek –  Maandag van 16.00 uur tot 17.00 uur: De Koperwiek herhaling.

Restaurant
Dagelijks bent u welkom vanaf 12.00 uur. Een 3-gangen diner kost u € 5,55 u kunt alleen contactloos of met uw pinpas pinnen, contant betalen is niet meer mogelijk. Voor gasten uit de wijk of van familie zijn de kosten van een maaltijd € 6,55.

Schoonheidsspecialiste
Aanwezig op dinsdag. Gaarne een afspraak maken via mobiele nummer 06 – 479 561 72
Locatie: Kapsalon

Technische dienst
Reparaties opgeven via receptie

Trombosedienst
Dinsdag en donderdagochtend – 8.15 – 9.00 uur in de hal

Verjaardag/Feesten
U kunt bij ons ook uw feestje organiseren, voor reserveringen en vragen kunt u terecht bij de Huishouding Parterre

Vuilnis ophalen
Woensdag v.a. 11.00 uur seniorenflat Vrijdag v.a. 11.00 uur serviceflat Alleen vuilnis, geen glas- of papierwerk (zie onder kop “Glasbakken” en “Oud papier”)

Wasserij t.b.v. het verzorgingshuis
Dinsdag wordt op afdeling 5-6-7 de vuile was opgehaald. Woensdag wordt op afdeling 3-4 de vuile was opgehaald. Donderdag komt de schone was terug van de wasserij.