Wonen in de Koperhorst

Zoeken

Nieuws

Bijzondere ontmoeting

Misschien heeft u het wel gezien op Editie Nl. Een mooie...

lees verder

Wonen in de Koperhorst

Als u wilt komen wonen in de Koperhorst wilt u graag weten hoe lang de wachtlijst is. In zijn algemeenheid is dat moeilijk aan te geven, hieronder is per onderdeel van de geboden zorg een indicatie gemaakt van de te verwachten wachttijd.

Verzorgingshuis

Hier kunt u komen wonen met een ZZP V&V 4 en 6. De cliënt gaat in het verzorgingshuis het appartement huren en de zzp 4 wordt omgezet in een Volledig Pakket Thuis 4 en 6. De huur is  € 559,25 evt is aanvraag tot huursubsidie mogelijk de service kosten zijn  104,30. Voor deze voorziening zijn momenteel 29 wachtenden. Het zijn open afdelingen.

Groepswonen

Voor mensen met een ZZP 5 en 7 bestaat de mogelijkheid om in een van onze 5 afdelingen groepswonen te komen wonen. U woont hier samen in een groep van totaal acht bewoners. Iedereen heeft een eigen zit/slaapkamer en er is een gezamenlijke huiskamer. Er staan momenteel 19 wachtenden met een zzp 5 op de wachtlijst.

Dagbesteding de Koperwiek

Dit is een dagopvang voor ouderen met eenzaamheidsproblematiek of dementie die nog thuis wonen. De Koperwiek is 7 dagen per week open. U kunt er gebruik van maken als u een beschikking heeft voor begeleiding groep welke u aan kunt vragen bij het wijkteam bij u in de buurt. Ook als u een ZZP V&V 4/VPT V&V 4 of hoger heeft en wacht op een plaats binnen De Koperhorst kunt u hier gebruik van maken. Voor deze voorziening zijn geen wachtenden. Vooral op de maandag,woensdag en donderdag, en in de weekenden is er nog ruimte beschikbaar.

Per dagdeel is het ook mogelijk dit zelf te bekostigen dit kost  € 35,00 per dagdeel inclusief 1 maaltijd.

Herstelzorg;respijtzorg

Wij hebben 10 appartementen om tijdelijk in de Koperhorst te verblijven. Voor verdere informatie kunt u de pagina kortdurend verblijf raadplegen.

Huurflats in de sociale sector/wijkverpleging/wmo huishouding
U kunt in de Koperhorst een flat huren om en daar zorg thuis ontvangen. Hiervoor heeft u een indicatie voor de wijkverpleging nodig en/of een wmo beschikking van de gemeente. Momenteel staan er 95 wachtenden ingeschreven.

Zodra u hier komt wonen en wij  de indicatie van u ontvangen waarin staat dat u van ons zorg wilt ontvangen kan er direct zorg op maat geboden worden. Het kan ook zijn dat we u dagbesteding aan kunnen bieden in de Koperwiek.

Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact op met Marjon Schalkwijk, cliëntadviseur binnen de Koperhorst. Marjon Schalkwijk is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en op de woensdag van 13.30 uur tot 19.30 uur. Telefoonnummer: 033- 4726214   mailen mag ook naar: m.schalkwijk@koperhorst.nl
Voor het laatst bijgewerkt: July 2017