Werken

Zoeken

Nieuws

Bijzondere ontmoeting

Misschien heeft u het wel gezien op Editie Nl. Een mooie...

lees verder

Werken

Als je kiest voor werken in de Koperhorst, kies je voor mensenwerk. In een kleine en zelfstandige organisatie die volop in beweging is. De cliënt staat centraal. Een gastvrije omgeving waar zowel de cliënt als bezoeker en medewerker zich thuis voelt staat hoog in het vaandel.

Onder het kopje ‘werken’rechts hiernaast staan de recente vacatures. Kom jij onze organisatie versterken, schroom dan niet om een sollicitatiebrief en cv toe te sturen!

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken via het algemene nummer 033-4726214 of via de mail: werkenbij@koperhorst.nl

Leerbedrijf BOL Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
(Koploper in innoverend onderwijs)

In Samenwerking met MBO Amersfoort is De Koperhorst op 1 september 2015 een BOL leerbedrijf voor de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 gestart.  Tijdens de opleidingsperiode in het leerbedrijf van de Koperhorst maak je direct kennis met de praktijk binnen de ouderenzorg. Daarnaast krijg je iedere maand een stagevergoeding conform de CAO VVT voor de gedraaide diensten.

Mocht je interesse hebben in een leuke BOL route waar veel in de praktijk wordt gewerkt neem dan contact op met MBO Amersfoort.
Inschrijvingen voor het aankomende schooljaar zijn mogelijk.
Voor meer informatie klik hier.

Maatschappelijke stages
Voor maatschappelijke stages in het nieuwe schooljaar 2016-2017 staat de Koperhorst open voor aanmeldingen.
Wees hier tijdig bij want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.