Helpende N2 Wonen met Zorg (24 uur)

Welkom bij Stichting Verzorgingshuis de Koperhorst! Wij zijn een zelfstandige organisatie waar wij werken in kleine teams. Samen dragen wij zorg voor ouderen in de omgeving Amersfoort.

Samen met jou willen we werken aan de beste zorg voor onze oudere cliënten. Zij moeten kunnen rekenen op aandacht, respect en deskundige zorg. Je gaat aan de slag op de afdeling Wonen met Zorg. Hier heeft elke etage 10 appartementen waar 24 uur per dag zorg beschikbaar is. Jij werkt samen in een vast team en biedt zorg en welzijn naar de wensen en behoeften van de bewoners.

Ben jij een echte teamplayer en ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Dan maken wij graag kennis met je!

Functie eisen:
• Afgeronde niveau 2 opleiding of bezig met een gerelateerde opleiding;
• Medicijncertificaat (pre);
• Sociale vaardigheden zoals tact, hulpvaardigheid, inlevingsvermogen en stimuleren zijn vereist;
• Staat open voor feedback;
• Stressbestendig;
• Toont initiatief;
• Zelfstandig en in teamverband methodisch kunnen werken.

Arbeidsvoorwaarden:
Je start met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, verlenging voor onbepaalde tijd is mogelijk. De arbeidsovereenkomst betreft gemiddeld 24 uur per week. Daarnaast is extra werken tijdens vakantie of ziekte mogelijk.

Salaris:
Conform de CAO VVT, FWG 25

Inlichtingen:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ada van de Veen, teamleider wonen met zorg. Bereikbaar op het centrale nummer van de Koperhorst: 033-4726214.

Je sollicitatiebrief met CV kun je per direct richten aan:
Stichting Verzorgingshuis de Koperhorst t.a.v. personeelszaken, Paladijnenweg 275, 3813 KA Amersfoort of per email werkenbij@koperhorst.nl. De sluitingsdatum is
20 mei 2019.

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.