11 oktober: AD(H)D-café Amersfoort opent weer

Het AD(H)D-café Amersfoort wordt op vrijdag 11 oktober 2019 weer gehouden in De Koperhorst.
Dit café bestaat al ruim zes jaar. Het is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom. We hebben een prettige ruimte, alleen voor onze bezoekers.

Impuls & Woortblind, de landelijke patiëntenvereniging voor volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscalculie, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl.

De toegang is € 1,- (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn tegen bescheiden prijzen (PIN-betaling verplicht) drankjes verkrijgbaar.
Er is een leestafel met zo’n 35 verschillende informatieve artikelen om mee te nemen. Over ADD, ADHD, Dyslexie, Dyscalculie, Autisme. Onder meer is er natuurlijk materiaal over de concrete onder-steuning die de vereniging kan bieden, bijvoorbeeld het Impuls en Woortblind Magazine.
Naast een groepje vaste bezoekers komen er elke keer wel één of meer nieuwelingen, die zich al snel welkom voelen met hun vragen of ervaringen. Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, open-hartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

Wees welkom aanstaande vrijdag om een drankje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Amersfoort
Tweede vrijdag van de maand
Vrijdag 11 oktober 2019
van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: het café (de grote zaal) van De Koperhorst,
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort

Het volgende café: op vrijdag 8 november 2019.

Voor meer informatie en plaatsing op de mailinglist:
adhdcafe1.amersfoort@gmail.com
Jan Willem (0623) 777 371.

Deel dit artikel

Volgend artikel

Aftrap opleiden leereenheden voor volwassenen

klik op deze link voor een verslag over de aftrap van de leereenheden...

Lees verder