AD(H)D-café Amersfoort 9 november weer open

Het AD(H)D-café Amersfoort wordt op vrijdag 9 november 2018 weer gehouden in De Koperhorst.

Dit café is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom. We hebben een prettige ruimte, alleen voor onze bezoekers.

Impuls & Woortblind, de landelijke patiëntenvereniging voor volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscalculie, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl.

De toegang is tijdelijk verlaagd naar € 1,- (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn tegen bescheiden prijzen (PIN-betaling verplicht) drankjes verkrijgbaar. Er ligt materiaal ter inzage, bijvoorbeeld het Impuls Magazine en informatie over de concrete ondersteuning die de vereniging kan bieden.
Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

Wees welkom aanstaande vrijdag om een drankje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Amersfoort
Tweede vrijdag van de maand behalve juli en augustus
Vrijdag 9 november 2018
van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: het café (de grote zaal) van De Koperhorst,
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort

Voor meer informatie en plaatsing op de mailinglist:
adhdcafeamersfoort@impulsenwoortblind.nl
Jan Willem (0623) 777 371

Deel dit artikel

Volgend artikel

De wijkmobiel, een mooi initiatief

Sinds maart 2018 rijdt de wijkmobiel in de wijken Zielhorst, Schothorst en de Hoef. De wijkmobiel is een bewonersinitiatief vanuit deze wijk waarbij een klein elektrisch wagentje ouderen vervoerd. Voor twee...

Lees verder