AD(H)D-café Amersfoort op andere plek weer open

                                     

Het AD(H)D-café Amersfoort wordt op vrijdag 11 september 2020 voor het eerst sinds februari weer gehouden. Totdat verzorgingshuis De Koperhorst qua coronarisico weer veilig groepen kan ontvangen, wijken wij nu een aantal maanden uit naar de zijzaal van de Sint Anfriduskerk, halver­wege de Amersfoortse Berg. Natuurlijk houden ook wij ons aan de Coronarichtlijnen op enig moment, en van bezoekers verwachten wij dat ook. Er worden maximaal 10 mensen in deze ruimte toegelaten, daarom is tijdelijk verplicht dat iedereen zich eerst aanmeldt. Zie onderaan.

 

Dit café bestaat nu ruim zeven en een half jaar. Het is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met (behangstelling voor) ADD of ADHD. Een plek om met deelgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom. We hebben een prettige ruimte, alleen voor onze bezoekers.

Impuls & Woortblind, de vereniging voor en door volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscal­culie, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl.

De toegang is € 1,- (contant). Tegen bescheiden prijzen (ook contant) zijn drankjes verkrijgbaar en er zijn wat simpele zoete en hartige hapjes. Breng dus wat kleingeld mee.

 

Er is een map met zo’n 35 verschillende informatieve artikelen, gratis mee te nemen. Over ADD, ADHD, Dyslexie, Dyscalculie, Autisme. Onder meer is er natuurlijk materiaal over de concrete onder­steuning die de vereniging kan bieden, bijvoorbeeld het Impuls en Woortblind Magazine.

 

Naast een groepje vaste bezoekers komen er elke keer wel één of meer nieuwelingen, die zich al snel welkom voelen met hun vragen of ervaringen. Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Er is een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

Wees welkom om een drankje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Keistad, Amersfoort
Tweede vrijdag van de maand (niet december 2020)

Van 19.30  tot 22.00 uur

NIEUW ADRES: St Ansfriduskerk, ingang rechts van de hoofdingang.

Jacob Catslaan 28, 3818 WK Amersfoort. Gratis parkeren voor de kerk.

 

OV: diverse bussen vanaf CS halte Vondellaan; deze laan één blok aflopen, rechtsaf Jacob Catslaan.

Het hierna volgende café: op vrijdag 9 oktober 2020.

Voor meer informatie, verplichte aanmelding voor elk café, of voor plaatsing op de mailinglist:
adhdcafe1.amersfoort@gmail.com of bij Jan Willem 06 23 777 371.

 

 

 

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Up date: Maatregelen aangaande het Coronavirus 18 augustus 2020

“Het was niet de vraag of, maar meer wanneer…..” Afgelopen zondag 16 augustus kregen wij het bericht dat een kleindochter van een van de bewoners en een medewerker binnen de Koperhorst...

Lees verder