AD(H)D-café Amersfoort

Dit café (sinds januari 2013) is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met (belangstelling voor) ADD of ADHD. Een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom. We hebben een prettige grote ruimte, alleen voor onze bezoekers, in woonzorgcentrum De Koperhorst.

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn tegen bescheiden prijzen (PIN-betaling verplicht) drankjes verkrijgbaar. We hebben een grote leestafel, vol met informatieve artikelen die handig en overzichtelijk zijn gesorteerd op onderwerp. Van elk artikel mag een kopie worden meegenomen. Natuurlijk ligt hier ook informatie over Impuls en Woortblind en de ondersteuning die onze vereniging kan bieden. Als voorbeeld ligt er ook ter inzage een reeks uitgaven van het periodiek van de vereniging.

Er komen doorgaans tussen de 6 en 15 mensen. Genoeg voor het ontdekken van boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

Wees welkom om een drankje en een hapje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Amersfoort  [Keistad-café]
Tweede vrijdag van de maand  (behalve juli en augustus)
van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: het café (de grote zaal) van De Koperhorst,
Paladijnenweg 275  (bus 5 stopt voor de deur)
3813 KA Amersfoort

Voor meer informatie en plaatsing op de mailinglist:
adhdcafe1.amersfoort@gmail.com  

 

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Alzheimer Café 31 oktober 2019: De geheugenpoli

Bij geheugenproblemen of een vermoeden van dementie kunt u de huisarts raadplegen, die u kan onderzoeken. Soms verwijst de huisarts echter door naar een specialist. De kans is groot dat u...

Lees verder