Alzheimercafé 4 januari

Mantelzorger bent u, wanneer u gedurende langere tijd zorg draagt voor iemand, bijvoorbeeld uw partner of ouder. Een rol waarvoor veel mensen niet bewust kiezen, maar die ze overkomt. Tevens een rol die vaak langzamerhand steeds meer tijd en energie gaat vragen.
Om als mantelzorger zo fit mogelijk te blijven, blijkt het belangrijk een balans te vinden tussen zorg geven en rustmomenten voor u zelf. Daarbij maakt de hulp en steun van een ander soms net het verschil. Heleen Vonk en Marijke Enthoven vertellen over de mogelijkheden om hulp en ondersteuning te krijgen. Ook gaan ze graag in gesprek met u over uw wensen en ideeën.

Donderdagavond 4 januari bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in Huis Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, te Leusden (hoek Lockhorsterweg) en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp.

Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926

Deel dit artikel

Volgend artikel

Verassing tussen de schone was

Mantelzorger bent u, wanneer u gedurende langere tijd zorg draagt voor iemand, bijvoorbeeld uw partner of ouder. Een rol waarvoor veel mensen niet bewust kiezen, maar die ze overkomt. Tevens een...

Lees verder