Audio tour: De Dood of de Geraniums vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni

De Dood of de Geraniums – een audiotour die tot gesprekken leidt

Utrecht – De Dood of de Geraniums? Dit blijkt een thematiek waar nog steeds taboe op rust. TG Bodemloos zoekt graag de taboes op en is de aanjager van een gesprek. Na twee tours door verzorgingshuizen in Utrecht en Zeist, is het nu de beurt aan Amersfoort. TG Bodemloos nodigt Amersfoort uit om zelf te beleven hoe jij tegen thematieken als “de dood, het leven in een verzorgingshuis, afhankelijk worden van zorg en voltooid leven” aankijkt.
De Dood of de Geraniums ontving vier sterren in de Theaterkrant: “In het voorportaal van de dood hangen geen slingers.” Met de audiotour van TG Bodemloos loop je een route door verzorgingshuis de Koperhorst en krijg je gelegenheid om een kijkje te nemen in het van een oudere en luister je ondertussen naar verschillende generaties en hun perspectieven op het leven en de dood.
Naast de audiotour organiseert TG Bodemloos ook in de verzorgingshuizen een tafelgesprek. In deze tafelgesprekken schuiven verschillende experts aan die thematieken belichten vanuit hun vakgebied of expertise.
De audiotour is voor bewoners en personeel gratis te bezoeken, als reguliere bezoeker betaal je €6,50. Op 29 en 30 juni is de audiotour van 14:30 tot 17:00 uur te bezoeken in De Koperhorst Amersfoort. Tickets zijn online (www.tgbodemloos.nl) of aan de deur te koop.
Voor tijden en meer informatie: www.tgbodemloos.nl

Foto: Rogier Boogaard

Deel dit artikel

Volgend artikel

Overzicht van ouderenzorg in Utrecht

De Dood of de Geraniums – een audiotour die tot gesprekken leidt Utrecht – De Dood of de Geraniums? Dit blijkt een thematiek waar nog steeds taboe op rust. TG Bodemloos...

Lees verder