De vakantiegangers zijn weer thuis

We kijken terug op een mooie week van zorg en welzijn. Maar liefst vijftig bewoners van de Koperhorst genoten van een vaarvakantie op de “Prins Willem Alexander”. De dertig medewerkers en vrijwilligers zorgden ervoor dat het hen aan niets ontbrak. Er was volop animatie aan boord, en voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Elke dag werd er bij een andere plaats aangelegd. Op dinsdag kwam het schip aan in Gouda aan, waar een bus vol studenten en zijinstromers met de bus die kant was opgekomen. Deze groep heeft interesse in het werken in de zorg en bezochten samen met de bewoners de plaats Gouda. Op woensdag werd in de Koperhorst een open dag georganiseerd welke werd bezocht door potentiële bewoners. Zij kregen een rondleiding en konden vragen stellen over het wonen in de Koperhorst.
Vanmiddag kwamen de vakantiegangers weer thuis vol met verhalen over de vakantie. In de Koperhorst werd iedereen binnengehaald door de familie en medewerkers.
Op facebook kunt u de foto’s van de afgelopen bekijken.

Deel dit artikel

Volgend artikel

Certificering GVP

Begin 2018 zijn er weer een aantal medewerkers gestart met de scholing GVP voor woonondersteuners en verzorgende niveau 2. Na een jaar hard te hebben gestudeerd mochten de geslaagden hun certificaat...

Lees verder