Positieve eindconclusie Inspectie over Koperhorst

 

23 juli2019  heeft de Inspectie wederom een bezoek aan de Koperhorst gebracht. Dit bezoek volgde op het bezoek in 2018. Het was een prettig bezoek met een open dialoog. De inspectie ziet goede verbeteringen t.o.v. 2018 in de Koperhorst.

In haar conclusie geeft de inspectie aan dat in vergelijking met 2018 er nu een duidelijkere overlegstructuur is, zijn er verbeteringen in de dossiervoering doorgevoerd en zijn de verpleegkundigen veel nadrukkelijker aanwezig in de cliëntenzorg. De raad van bestuur en het management laat duidelijk verbeterkracht zien. Van de verbeterpunten die de Inspectie nog noemt in het rapport was de Koperhorst zich reeds bewust en volop mee bezig. Dit getuigt van bereidheid tot reflectie en willen verbeteren. De inspectie heeft er vertrouwen in, dat het management en de raad van bestuur samen met de medewerkers doorgaan op de ingeslagen weg. 

Wij zijn blij met deze conclusie en er trots op dat alle medewerkers  zich elke dag inzetten om goede  zorg en dienstverlening aan de cliënten bieden en te blijven verbeteren. 

U kunt het inspectierapport Koperhorst inzien.

 

 

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Alzheimer Café 28 november 2019: Dementie en dagactiviteiten

In Amersfoort en Leusden zijn diverse mogelijkheden voor mensen met dementie om in groepsverband een dag of meerdere dagen buitenshuis door te brengen. Afhankelijk van de situatie is er dagbesteding of...

Lees verder