Werken bij de Koperhorst?

Werk jij graag in een kleine en zelfstandige organisatie in Amersfoort, waar de cliënten voorop staan? Dan maken we graag kennis met je.

Solliciteren

Onderwijsbedrijf

De Koperhorst laat je graag kennismaken met één van de mooiste beroepen die er zijn.
Als leerling/ stagiaire in de zorg maak je deel uit van een klein zorgteam en leer je onder begeleiding zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Binnen de Koperhorst zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats in een goede leer- en werkomgeving? Dan is een leer of stageplaats bij de Koperhorst, de juiste plaats! De Koperhorst biedt naast BBL leerplaatsen ook een reguliere BOL stage plaatsen voor allerlei niveaus en opleidingen.

Leerhuis de Koperhorst:
Zo heeft de Koperhorst in samenwerking met de School van Gezondheidszorg van MBO Amersfoort, een BOL onderwijsbedrijf voor de opleiding Helpende zorg en welzijn. Tijdens de opleidingsperiode in het onderwijsbedrijf van de Koperhorst maak je direct kennis met de praktijk binnen de ouderenzorg. Daarnaast krijg je iedere maand een stagevergoeding conform de CAO VVT voor de gedraaide diensten.

Mocht je interesse hebben in een leuke BOL route helpende niveau 2 waar veel in de praktijk wordt gewerkt neem dan contact op met MBO Amersfoort. Inschrijvingen voor het aankomende schooljaar zijn mogelijk. Voor meer informatie klik op deze link

Interactie tussen jong en oud

Maatschappelijke stages
Voor maatschappelijke stages in het nieuwe schooljaar 2020-2021 staat de Koperhorst open voor aanmeldingen. Wees hier tijdig bij want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Inlichtingen of aanmeldingen:
email: leerhuis@koperhorst.nl
Tel:033-4726214