Werken bij de Koperhorst?

Werk jij graag in een kleine en zelfstandige organisatie in Amersfoort, waar de cliënten voorop staan? Dan maken we graag kennis met je.

Solliciteren

Onderwijsbedrijf

Op zoek naar een leuk en leerzame stageplaats in een fijne leer- en werkomgeving? Dan bieden we jou de mogelijkheid! Bij ons kun je naast BBL leerplaatsen ook een reguliere BOL stage volgen voor allerlei niveaus en opleidingen.

Als leerling/stagiaire in de zorg maak je deel uit van een klein zorgteam en leer je onder begeleiding zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Ook binnen de Koperhorst zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden.

De Koperhorst laat je graag kennismaken met één van de mooiste beroepen die er zijn

Leerhuis de Koperhorst
Zo heeft de Koperhorst in samenwerking met de School van Gezondheidszorg van MBO Amersfoort, een BOL onderwijsbedrijf voor de opleiding Helpende zorg en welzijn.

Door de studenten van MBO Amersfoort Zorg en Welzijn is de Koperhorst uitgeroepen tot het leukste en beste leerbedrijf 2023 Zorg en Welzijn.

Tijdens de opleidingsperiode in het onderwijsbedrijf van de Koperhorst maak je direct kennis met de praktijk binnen de ouderenzorg. Daarnaast krijg je iedere maand een stagevergoeding conform de CAO VVT voor de gedraaide diensten.

Heb je interesse in een leuke BOL route – helpende niveau 2 – waar veel in de praktijk wordt gewerkt? Neem dan contact op met MBO Amersfoort. Inschrijvingen voor het aankomende schooljaar zijn mogelijk. Voor meer informatie klik op deze link.

Maatschappelijke stages
Voor maatschappelijke stages in het nieuwe schooljaar 2022-2023 staat de Koperhorst open voor aanmeldingen. Wees hier tijdig bij want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Inlichtingen of aanmeldingen:
email: leerhuis@koperhorst.nl
Tel:033-4726214 

*Momenteel zijn al onze leer-werkplekken vervuld. Wanneer wij weer plekken hebben, zullen wij dit op onze website vermelden!

Uitgeroepen tot koploper door het ministerie van VWS . Samen met MBO Amersfoort en VMBO het Element heeft het leerhuis van de Koperhorst met succes een vernieuwende leerroute ontwikkeld.