Werken bij de Koperhorst?

Werk jij graag in een kleine en zelfstandige organisatie in Amersfoort, waar de cliënten voorop staan? Dan maken we graag kennis met je.

Solliciteren

Vrijwilliger opnemen menu’s en uitdelen warme maaltijd

Werkzaamheden:

In de Koperhorst in Amersfoort wordt dagelijks vers gekookt.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het team in de keuken te ondersteunen bij het opnemen van de menu’s en het uitdelen van de warme maaltijd. In de seniorenflats zijn verschillende cliënten die dagelijks de warme maaltijd geserveerd krijgen in hun appartement. Er is elke dag keuze uit drie menu’s. Als vrijwilliger ga je huis aan huis bij maximaal twintig mensen om het menu op te nemen. Daarbij is ruimte voor persoonlijk contact en gesprek. Vervolgens ga je met de maaltijden langs de cliënten om deze af te leveren en later het servies weer op te halen.

De verwachtingen:

  • Vrijwillig is niet vrijblijvend mentaliteit
  •  Affiniteit hebben met ouderen en initiatief nemen tot contact
  • Beleefde,correcte en uitnodigende houding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ons aanbod:

Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke omgeving. De mogelijkheid om kennis te maken met de ouderenzorg en je persoonlijke vaardigheden te vergroten. Er wordt gezorgd voor een goede inwerkperiode en begeleiding. De werktijden zijn van 10:00 tot 14:00 uur. Momenteel zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de zaterdag en/of zondag.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Wilma Pol
email: w.pol@koperhorst.nl