Zorgservice appartement

Er zijn 110 ruime tweekamerappartementen beschikbaar. U woont zelfstandig in een beschutte en beschermde omgeving. U kunt huishoudelijke hulp en thuiszorg krijgen en gebruik maken van alle voorzieningen van De Koperhorst.

Er zijn twee typen zorgservices appartementen. Woningen van het eerste type hebben een royale woonkamer met open keuken, een afzonderlijke slaapkamer, een ruime douche/ toilet ruimte, een hal, een inpandige berging en een balkon. Het tweede type beschikt over een apart tweede toilet en heeft een tuinkamer in plaats van een balkon.

Wanneer er niet direct een zorgservice appartement beschikbaar is, kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen. Terwijl u op de wachtlijst staat, kunt u gebruik maken van huishoudelijk hulp van De Koperhorst.

U kunt voor een zorgservice appartement in aanmerking komen op grond van uw ziektekostenverzekering (ZVW); een MPT (Modulair Pakket Thuis) of VPT (Volledig Pakket Thuis) indicatie op grond van de Wet Langdurige Zorg (WLZ). U huurt het appartement direct van de Koperhorst.

 

 

Klikt u op beleid-thuiszorg voor meer informatie.