Alzheimer Café 31 oktober 2019: De geheugenpoli

Bij geheugenproblemen of een vermoeden van dementie kunt u de huisarts raadplegen, die u kan onderzoeken. Soms verwijst de huisarts echter door naar een specialist. De kans is groot dat u dan wordt verwezen naar de geheugenpoli van het Meander Medisch Centrum. Cora Buizer is er verpleegkundig consulent. Zij zal vertellen hoe een verwijzing via de huisarts kan verlopen en hoe een dag op de geheugenpoli er uit ziet. Ook gaat zij in op de wijze waarop een diagnose tot stand komt en op een mogelijk vervolgtraject.

Donderdagavond 31 oktober bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en eenieder die affiniteit met en/of belangstelling heeft voor het onderwerp. Het Alzheimer Café is gehuisvest in wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2 te Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Nadere informatie over dit Alzheimer Café kunt u krijgen via Ingrid Sparreboom:
ingrid.sparreboom@casema.nl of via 06-18749232
Algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. kunt u krijgen via:
Amersfoort@alzheimer-nederland.nl of 06-18749232

Deel dit artikel

Volgend artikel

Zij-instromers in de zorg worden klaargestoomd op de regionale mbo’s

https://www.ad.nl/amersfoort/zij-instromers-in-de-zorg-worden-klaargestoomd-op-regionale-mbo-s~ad32c5e3/?utm_source=email&utm_medium=sendafriend&utm_campaign=socialsharing_web...

Lees verder