Voorzieningen

Klik op één van de onderstaande linkjes om snel en automatisch door te scrollen naar het juiste kopje:

Receptie

› Openingstijden: 07:30 uur tot 22.00 uur, alle dagen van de week

Iedere dag van ’s morgens 07:30 uur tot ’s avonds 22.00 uur is er iemand aanwezig bij de receptie. De receptie is de belangrijkste schakel als het gaat om informatie over allerlei zaken in de Koperhorst. Daarnaast vervullen zij een belangrijke taak t.a.v. veiligheid en het toezicht op wie het gebouw betreedt. Het is prettig als bezoekers zich melden bij de receptie.

Wijkinloop

› Openingstijden: 10:00 uur tot 16:00 uur, elke werkdag
› Kosten per hele dag: €10,00
› Kosten per dagdeel: €7,50
›  Meer informatie via: s.vanree@koperhorst.nl  

Voor wijkbewoners is het mogelijk om een dag of dagdeel mee te “liften” op de faciliteiten die de Koperhorst te bieden heeft. U kunt dan denken aan twee activiteiten op een dag, de warme maaltijd en koffie en thee. Deze wijkinloop is mogelijk op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur en de kosten bedragen €10,00 voor de hele dag. Voor een gedeelte van de dag bedragen de kosten €7,50.

Wijkmobiel

› Beschikbaarheid: 09.00 uur tot 17.00 uur
› Kosten per rit: €2,00 p.p.
› Reserveren vanaf 17.00 – 21.30 uur in het weekend van 9.00 – 21.30 uur: 06408316 47

In de wijken Schothorst/Zielhorst/de Hoef en Kattenbroek rijdt de wijkmobiel. Een kleine elektrische auto waarmee vrijwillige chauffeurs u ophalen en van deur tot deur brengen. De wijkmobiel rijdt van op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Een rit bedraagt €2,00 per persoon. U kunt een rit reserveren tot een dag voor de gewenste datum op telefoonnummer 06-40831647.

Bibliotheek

› Openingstijden: altijd
› Beschikbaarheid vrijwilliger: 10:00 uur – 11:30 uur, op maandag, woensdag en vrijdag.

In de centrale hal is een bibliotheek gehuisvest. Op maandag, woensdag en vrijdag is er tussen 10:00-11:30 uur een vrijwilliger aanwezig die u kan helpen bij het uitlenen van de boeken.

Cliëntadviseur

Mw. M. Schalkwijk, telefonische afspraak maken bel: 033 – 472 62 14

Aanwezig:
Maandag: 8.30 – 14.30 uur
Dinsdag: 8.30 – 14.30 uur
Woensdag: 13.30 – 19.30 uur
Donderdag: 8.30 – 14.30 uur

Vertrouwenspersoon

Mevrouw Overberg is de vertrouwenspersoon in de Koperhorst. Zij is op maandag en woensdagochtend tijdens de koffie aanwezig. U kunt rechtstreeks in contact komen tijdens het koffiedrinken op de afdelingen of ontmoetingsruimte. Daarnaast kunt u via de receptie een afspraak maken of een boodschap in het groene busje in de hal doen.

Kerkdiensten

› Iedere 1e Zaterdag van de maand wordt er een een katholieke woord- en communiedienst gehouden.
› Iedere 2e en 4e Zaterdag van de maand een protestante kerkdienst gehouden.
› Iedere 3e Zaterdag van de maand wordt een eucharistieviering gehouden.
›  Alle diensten vinden plaats in het restaurant en beginnen om 16:30 uur.

Administratie

Bij de administratie kunt u terecht met vragen op administratief en financieel terrein met betrekking tot de Koperhorst. De medewerkers van de administratie voeren geen handelingen uit die betrekking hebben op uw privé-administratie.

Technische dienst

De technische dienst heeft een belangrijke taak in het onderhoud van het gebouw. Daarnaast lossen zij kleine technische problemen op voor de cliënten. In overleg met de technische dienst wordt gekeken of zij, al dan niet tegen een geringe vergoeding, in staat zijn (kleine) reparaties bij u uit te voeren of dat u hier zelf iemand voor in moet schakelen. Het is cliënten en derden niet toegestaan technische werkzaamheden in de appartementen uit te voeren. Benodigde reparaties kunt u bij de receptie doorgeven. Tevens draagt de technische dienst zorg voor het algemene terreinonderhoud en de veiligheid in en om het gebouw.

Gastvrouwen en huishoudelijke dienst

In de ontmoetingsruimte, het winkeltje en overige ruimten zijn medewerkers en vrijwilligers dagelijks in de weer om u een kopje koffie bij de koffieochtend of de diverse activiteiten aan te bieden, u in het winkeltje behulpzaam te zijn en u in het restaurant of uw woning de maaltijd te serveren. Natuurlijk zorgen zij ook dat de algemene ruimten zoals de recreatiezaal en de centrale ruimte goed worden onderhouden.

Fysiotherapie

Elke dag is er een fysiotherapeut van MTC de Fysioclub in de Koperhorst aanwezig.
Iris Fischer is op maandag/woensdag/vrijdag aanwezig en Annelous van der Donck op dinsdag en donderdag.
Indien behandeling gewenst is (met of zonder verwijzing) dan kunt u dat aan de receptie of de verzorging doorgeven. Iris of Annelous zal dan contact met u opnemen voor een afspraak.

Winkelcentrum

Ongeveer 15 minuten lopen van de Koperhorst bevindt zich een winkelcentrum, met onder andere een slager, supermarkt, postkantoor, drogist en bloemist.

Overige aanvullende services binnen de Koperhorst:

Batterijen box

U kunt uw gebruikte batterijen inleveren in de batterijbox, deze staat op de begane grond bij de folderhoek.

Diëtisten Midden Nederland

Laura Hilhorst te bereiken op 06 – 275 446 21 www.dietistenmn.nl

Identiteitskaart laten maken

Als u een identiteitskaart nodig heeft kunt u dat regelen via burgerzaken. de Koperhorst biedt deze voorziening niet. Als u zelf niet in staat bent om burgerzaken te bezoeken dat kunt u dat bij hen aangeven, en wordt er naar een oplossing gezocht.
Afspraak maken bij Burgerzaken tel. nr.: 14033.

Glasbakken

A.u.b. glas NIET in de vuilnisbakken maar in de glasbakken.

Kapsalon Silvester

Iedere dinsdag en donderdag is (dames-en herenkapper) Kapsalon Silvester in de Koperhorst aanwezig. Via de receptie kunt u een afspraak maken. Het is ook mogelijk om te pinnen.
Locatie: Kapsalon

Winkel

(De Kopershoek)
Maandag t/m vrijdag geopend van: 09.30 uur tot 11.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag en zaterdag geopend van: 10.00 uur tot 11.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Orthopedische schoentechniek

Hanssen footcare  (033) – 456 02 62 U kunt bellen om een afspraak te maken.

Pedicure

Op maandag, woensdag en vrijdag is er een pedicure aanwezig. Bij de receptie kunt u een afspraak maken.

Radio-uitzendingen

(de Golfbreker) “Verzoekprogramma “De Koperwiek” (87.6 mhz). –  Vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur: De Koperwiek –  Maandag van 16.00 uur tot 17.00 uur: De Koperwiek herhaling.

Restaurant

Dagelijks bent u welkom vanaf 12.00 uur. Een 3-gangen diner kost u €7,95 u kunt alleen per pinpas betalen. Voor gasten uit de wijk of van familie zijn de kosten van een maaltijd €7,95. Het restaurant is elke middag open van 16.30 tot 17.30 uur voor een extra eetmoment, u kunt dan aanschuiven in ons restaurant voor een kop soep €2,20 of een avondmaaltijd voor €6,30 ook hier kunt u alleen met uw pinpas betalen.

Verjaardag/Feesten

U kunt bij ons ook uw feestje organiseren, voor reserveringen en vragen kunt u terecht bij MMarkus@koperhorst.nl

Vuilnis ophalen

Woensdag v.a. 11.00 uur seniorenflat Vrijdag v.a. 11.00 uur serviceflat

Wasserij t.b.v. het verzorgingshuis

Dinsdag wordt op afdeling 5-6-7 de vuile was opgehaald. Woensdag wordt op afdeling 3-4 de vuile was opgehaald. Donderdag komt de schone was terug van de wasserij.