Mantelzorgpas en de Koperhorst


Welkom in de Koperhorst!

Bij ons kunt u gerust binnenlopen voor een kop koffie en een fijne ontmoeting met gelijkgestemden. Een luisterend oor en een warme sfeer, leuke activiteiten en wanneer u er zin in heeft een heerlijke maaltijd!

Op regelmatige basis is er bij ons een exclusief ‘sterrendiner’! Voor een vriendelijk bedrag kunt u genieten van een luxe driegangen diner, dat klinkt toch fantastisch? Ook organiseren we diverse activiteiten en worden deze druk bezocht. Wellicht wilt u eens iets nieuws proberen of een mogelijke hobby ontdekken. Daarnaast organiseren we ‘gouwe ouwe’ activiteiten zoals de bingo maar ook hele moderne zoals een Djembé les en een heerlijke ontspannen stoelyoga: er kan heel veel!

Daarom nodigen we u graag uit om eens onze vouchers te bekijken. Elke voucher geeft gelegenheid om een aantal keren mee te doen of mee te eten voor een leuke prijs. Gaan we u binnenkort leren kennen? Wij kijken naar u uit. Als u langere periode voor iemand anders zorgt bent u mantelzorger. Dit kan een partner, ouder of kind maar ook een ander familielid, vriend kennis of buur zijn. Soms is de zorg intensief. Indebuurt033 en de gemeente Amersfoort willen u een steuntje in de rug geven. Daarom is er de Mantelzorgpas.

🔗 Wat is de mantelzorgpas & Waar kun je deze aanvragen?

Welke mogelijkheden biedt de Koperhorst aan met de Mantelzorpas?

De Mantelzorgpas is een tegoed (€ 150,-) in digitale vorm als blijk van waardering aan iedereen die mantelzorg verleent aan iemand die woonachtig is in de gemeente Amersfoort. Dit is een initiatief van de gemeente Amersfoort. Het tegoed op de pas kan ingewisseld worden voor diverse producten of diensten, waaronder nu ook drie leuke Koperhorst vouchers:

Voucher voor activiteiten: 4x een activiteit bijwonen t.w.v. € 30,-
Met deze voucher kunt u 4 keer meedoen aan een activiteit naar keuze! In de Koperhorst worden veel diverse activiteiten aangeboden; van oudhollands sjoelen, ontspannende yoga, competitief klaverjassen tot hippe bokszaktraining. Plezier maken, bijkletsen, nieuwe dingen proberen, lachen en genieten.

Voucher voor mee eten: kom 3x mee eten t.w.v. € 30,-
Een voucher met smaak! En laten we eerlijk zijn: eten moet je toch, waarom dan niet met een heerlijk 3 gangen diner in een gemoedelijke omgeving? Of schuif aan bij het sterrendiner van de Koperhorst, lekker luxe eten voor een zalig prijsje!

Voucher voor evenementen of viering: 1 keer € 30,- korting
Als er iets te vieren valt dan kunt u dat bij de Koperhorst gerust (laten) doen. Van een verjaardag met taart of heerlijke tapas, met ballonnen, een goede vergadering of een scholing met lunch?