Alzheimer Café 7 juni 2018: De dag door met dementie

Mensen met dementie moeten nogal eens afscheid nemen van vertrouwde activiteiten en hobby’s. Soms is het dan zoeken naar nieuwe bezigheden. Met name de partner/mantelzorger kan hierbij ondersteunen. Casemanager Dementie Marijke Enthoven en een mantelzorger zullen samen ingaan op de vraag hoe iemand met dementie kan worden geholpen om op een prettige manier bezig te blijven.

Donderdagavond 7 juni bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is voor de laatste keer gehuisvest in Huis Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, te Leusden (hoek Lockhorsterweg) en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud. De toegang is gratis.

Vanaf juli is er een nieuwe locatie: Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2 te Amersfoort. Het Alzheimer Café wordt dan iedere laatste donderdag van de maand georganiseerd. De eerstvolgende keer is dus 26 juli. De openingstijd blijft van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926

Deel dit artikel

Volgend artikel

Minister Hugo de Jonge (CDA) bezoekt onderwijsbedrijf Leerhuis de Koperhorst

“Weg uit het klaslokaal en direct ‘in real life’ aan de slag. Mooi initiatief van @DeKoperhorst en het @MBOAmersfoort, waar ze de oude meester-gezelmethode in een nieuw jasje steken. Beroepsonderwijs zoals...

Lees verder