Informatiebijeenkomst bij de Koperhorst op donderdag 9 juni 2022 voor ouderen in de wijk!

U bent van harte welkom!

Graag willen wij u uitnodigen voor een bijeenkomst in De Koperhorst, op 9 juni a.s. om 11.30 uur.

Wie zijn wij? Vanuit De Koperhorst wordt samengewerkt met huisartspraktijk Sagenhoek en huisarts N. Hylkema, apotheken Jansen en Orion en Fysioclub MTC.

Met elkaar zijn we project GIDS gestart: Gewoon In De wijk Samen. Voor buurtbewoners, met organisaties die in deze buurt werken en de bewoners kennen.

Samen kunnen wij iets goeds betekenen voor de ouderen om ons heen. Want soms is het lastig om te weten bij wie u terecht kunt met vragen over ouder worden, mobiel blijven of weer worden, gezondheid, gezelschap. GIDS hebben we bedacht om dat gemakkelijker te maken. U kunt bij ons terecht!

We willen u graag ontmoeten en vertellen wat het allemaal inhoudt. We geven alvast een klein voorproefje van wat er onder GIDS allemaal kan. U kunt kennismaken met ons GIDS-team. Samen kunnen we veel!

De bijeenkomst vindt plaats op: donderdag 9 juni in de Koperhorst, Paladijnenweg 275 Amersfoort van 11.30 uur tot 12.30 uur.

Deze ontmoeting is gratis en de koffie staat klaar!

U kunt zich aanmelden, liefst vóór 2 juni a.s., zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen.

We zien u graag op 9 juni om met elkaar een frisse blik op ‘samen zorgen’ te werpen. Uw kijk op de dingen die spelen, is meer dan welkom.
                                                                     

                                                                        Tot dan!

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Koperhorst medewerker opent 18 mei de Ik Zorg Shop!

De Ik Zorg Shop gaat weer on tour! Van 18 mei tot 17 juni 2022 opent onze medewerker Noor Jeelof, samen met Burgermeester Bolsius, de pop-up store in Hart van Vathorst...

Lees verder