Update maatregelen aangaande Coronavirus 17/3

 Amersfoort 17 maart 2020.

Vanaf heden hebben wij besloten dat de Koperhorst wordt gesloten voor bezoekers. Dit betekent dat alleen bewoners, medewerkers en vaste vrijwilligers toegang hebben tot het gebouw.

Wij zijn tot deze maatregel over gegaan ter bescherming van onze bewoners.
Ook aan medewerkers  is gevraagd om verstandig om te gaan met contacten buiten de organisatie. Daarnaast zijn er strikte regels met betrekking tot het melden van verkoudheden en of contacten met besmette personen in de eigen omgeving.

Wij beseffen dat dit besluit voor u en uw naaste heel vervelend is.

Wat zijn de gevolgen?

  • Dagbesteding de Koperwiek is voorlopig gesloten.
  • Binnen het logement blijft opname mogelijk; gasten van het logement blijven op de afdeling en mogen niet naar de algemene ruimten op de begane grond.
  • Voor wijkbewoners zijn we voorlopig gesloten.
  • Een beperkt aantal vrijwilligers, waar afspraken mee zijn gemaakt, zetten hun werkzaamheden voort. De rest legt tijdelijk hun werkzaamheden neer.
  • Kerkdiensten en de afspraken bij de kapper en pedicure komen te vervallen
  • Activiteiten waar mensen van buiten komen zijn afgelast.

Deze maatregel blijft in ieder geval van kracht tot 6 april. Afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM en het kabinet en de situatie in huis zullen we besluiten of ze nog langer van kracht moeten blijven.

Via onderstaande link kunt u uitgebreider lezen welke maatregelen we genomen hebben.

I.W.M. Vriens, bestuurder

Deel dit artikel

Volgend artikel

Jaarlijkse vaarvakantie van start

Een mooie traditie, de jaarlijkse vaarvakantie. Vandaag vertrok voor de twintigste keer een groep van ruim 50 bewoners en 28 medewerkers en vrijwilligers, voor een week vakantie met het schip “De...

Lees verder