Raad van Toezicht benoemt Ton van Veen als nieuw lid

De Raad van Toezicht van De Koperhorst heeft per 1 maart Ton van Veen benoemd als lid Raad van Toezicht met de portefeuille Financiën & Bedrijfsvoering.

Sinds 2016 is Ton werkzaam als financieel directeur bij Stichting Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Hier is hij verantwoordelijk voor de strategische financiële aansturing van het ziekenhuis. Over zijn nieuwe rol  bij De Koperhorst zegt Ton: ’Vanuit interesse en betrokkenheid zet ik mij in voor de Raad van Toezicht.

Samen met de Raad van Bestuur en de andere RvT-leden lever ik graag mijn bijdrage aan het werken in netwerken. Altijd vanuit een gezamenlijke visie met de zorgprofessionals en andere zorgorganisaties in het netwerk.

Mijn werkwijze is om vanuit een open communicatie, met respect en interesse positief kritisch de verbinding te zoeken. En samen te werken aan innovatieve oplossingen voor de voor De Koperhorst relevante vraagstukken in de ouderenzorg.’

Wij heten Ton van harte welkom binnen onze Raad van Toezicht en kijken uit naar onze samenwerking.  We zijn blij te kunnen melden dat met de komst van Ton de Raad van Toezicht weer op volle sterkte is. 

Marita Meulmeester
Voorzitter Raad van Toezicht

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Artikel Algemeen Dagblad

Eén van onze gastheren speelt piano voor onze bewoners. Hij raakt de juiste snaar en verbindt zo jong en oud. Dat doet hij op een geheel eigen wijze. Zo vroeg hij...

Lees verder