Up date: Maatregelen aangaande het Coronavirus 18 augustus 2020

“Het was niet de vraag of, maar meer wanneer…..”

Afgelopen zondag 16 augustus kregen wij het bericht dat een kleindochter van een van de bewoners en een medewerker binnen de Koperhorst positief getest waren op covid 19. Beide, jonge mensen, hebben hun verantwoording genomen om zich te laten testen omdat dicht in hun omgeving mensen positief getest waren. Ze hadden beide geen waarneembare klachten. Naar aanleiding van hun positieve uitslag hebben ze ons direct gebeld.

Wij hebben meteen maatregelen genomen. Bewoners die met 1 van beide dames in contact geweest zijn, zijn geïnformeerd en direct over gegaan in het toepassen van besmet verzorgen. Betrokken familie is ingelicht en medewerkers, die gewerkt hebben zijn gebeld.

Vanmiddag hebben we de testuitslagen ontvangen. Gelukkig is iedereen NEGATIEF getest. Dit betekent, dat de maatregelen die er getroffen waren weer opgeheven zijn. Alle betrokken bewoners en hun familie zijn inmiddels geïnformeerd en met dit bericht iedereen die verbinding kent met de Koperhorst.

Als u nog vragen heeft, dan kan u via de receptie contact opnemen met mij 033 4726214.

 

I.W.M. Vriens

bestuurder

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Corona nieuws

  Vanmiddag bereikte ons het bericht dat 1 familielid van een bewoner,en 1 medewerker die werkzaam is binnen de Koperhorst na een contact onderzoek positief op Covid 19 getest zijn. Aangezien...

Lees verder