Wilt u een dagje uit en de nostalgie van vroeger proeven? Museum Dansant!

Dinsdag 23 oktober gaan we met een grote groep bewoners & wijkbewoners naar Hilvarenbeek. Waar zich museum Dansant bevind. Hier komt vroeger weer tot leven. Een danspaleis met authentiek orgel. Een presentatie en demonstratie op caberetachtige kunt u verwachten. Er mag gedanst worden, maar kijken is natuurlijk ook aangenaam.
Daarbij is gebak en koffie natuurlijk inbegrepen. En in de middag verwacht ons een lunch met worstenbroodje, krentenbrood, allerlei sappen en broodjes.
De bus vertrekt om 10:00 uur vanuit de Koperhorst & omstreeks 17:30 uur zijn we weer terug.
De kosten voor voor deze dagtocht bedragen €40,- die per pin kunnen worden betaald bij de Koperhorst op dinsdag 23 oktober.
De rollator of rolstoel kan mee, lopend zonder hulpmiddellen mag natuurlijk ook.
Wilt u mee met deze leuke dagtocht? Dat kan! We hebben nog een aantal plekken beschikbaar. Of weet u misschien iemand, een familielid, kennis, moeder of vader die het wel leuk zou vinden kan u contact opnemen met m.hoosbeek@koperhorst.nl of vragen naar bellen naar 033-4726214 en vragen naar Mariska Hoosbeek.
We gaan er een mooie dag van maken!

Deel dit artikel

Volgend artikel

Nieuwe studenten leggen de eed af.

Twee weken geleden is een groep studenten begonnen met hun opleiding en werk in de Koperhorst. Het gaat om studenten helpende zorg en welzijn van MBO Amersfoort. Na twee weken introductie...

Lees verder