Alzheimer Café 28 november 2019: Dementie en dagactiviteiten

In Amersfoort en Leusden zijn diverse mogelijkheden voor mensen met dementie om in groepsverband een dag of meerdere dagen buitenshuis door te brengen. Afhankelijk van de situatie is er dagbesteding of dagbehandeling mogelijk. Wilma Polhoud en Ingrid Sparreboom zullen informatie geven over de mogelijkheden in de regio, hoe het proces van aanmelding verloopt en welke verschillen er zijn.

 

Donderdagavond 28 november bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en eenieder die affiniteit met en/of belangstelling heeft voor het onderwerp. Het Alzheimer Café is gehuisvest in wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2 te Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

 

Nadere informatie over dit Alzheimer Café kunt u krijgen via Ingrid Sparreboom:

ingrid.sparreboom@casema.nl of via 06-18749232

Algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. kunt u krijgen via:

Amersfoort@alzheimer-nederland.nl of 06-18749232

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

AD(H)D-café Amersfoort

Dit café (sinds januari 2013) is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met (belangstelling voor) ADD of ADHD. Een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te...

Lees verder