De Raad van Toezicht heet Erik Kerssies welkom als nieuw raadslid.

De Raad van Toezicht van de Koperhorst heeft per 1 juli jl. Erik Kerssies benoemd als lid van de Raad van Toezicht.
Vanwege het vertrek van ons voormalig voorzitter Douwe-Jan Bakker zijn wij op zoek gegaan naar iemand die net als Douwe–Jan kennis en ervaring heeft met vraagstukken rondom vastgoedstrategie.
Erik heeft deze kennis en ervaring en versterkt de Raad van Toezicht daarnaast met zijn financiële en bedrijfskundige kwaliteiten.

Momenteel is Erik Directeur bij Bouw & Infra Park in Harderwijk,
waar hij verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur van een conferentie- en opleidingscentrum voor vergaderingen, congressen, conferenties en workshops.
Het park huisvest daarnaast ondernemingen uit de bouw- en infra sector. In het verleden heeft Erik diverse functies bekleed op het gebied van vastgoed beheer en ontwikkeling, onder andere bij BAM Vastgoed, SPF Beheer en Grontmij Vastgoedmanagement.
Erik is lid van de Raad van Toezicht van Theater en Film Café De Lieve Vrouw en daarmee zeker geen onbekende in het Amersfoortse netwerk.

De Raad van Toezicht is van mening in de persoon van Erik Kerssies een kandidaat te hebben gevonden die goed aansluit bij het vooraf opgestelde profiel.
Daarnaast is Erik Kerssies enthousiast over de visie van de Koperhorst dat zorg en ondersteuning kan en moet bijdragen aan het leefplezier van de bewoners.
‘Ik doe ertoe en ik hoor erbij’. Wij heten Erik Kerssies van harte welkom binnen onze Raad van Toezicht en kijken uit naar onze samenwerking. 

Lucas Kruiswijk, voorzitter Raad van Toezicht

 

Deel dit artikel

Volgend artikel

Koperhorst ontvangt bijdrage van het Toekomstfonds

Met het Toekomstfonds Duurzame Ontwikkeling ondersteunt Amersfoort innovatieve ideeën van ondernemers en inwoners. Het fonds is bedoeld voor initiatieven die bijdragen aan hergebruik van afval en grondstoffen, aan energiebesparing of aan...

Lees verder