Nieuw lid raad van toezicht

De raad van toezicht van De Koperhorst heeft per 28 augustus jl. Philip den Hartog benoemd als lid van de raad van toezicht met de portefeuille Kwaliteit & Veiligheid. Vanwege het aankomende einde van mijn zittingstermijn is er een vacante plek ontstaan in de raad van toezicht.

Momenteel is Philip eigenaar van Den Hartog Legal en werkzaam als zelfstandig interim jurist en bestuurssecretaris in de ouderenzorg en ziekenhuiszorg. Hij is gespecialiseerd in het gezondheidsrecht.

Philip is enthousiast om zijn kennis en ervaring vanuit een toezichthoudende rol op een maatschappelijk relevante wijze in te zetten. Hij zegt daarover: “Wat mij aanspreekt in De Koperhorst is een warm gevoel van verbondenheid door de persoonlijke betrokkenheid van de bewoners, medewerkers en vrijwilligers met elkaar en met de wijk. ‘Ik doe ertoe en hoor erbij’ is een visie waarin ik me goed kan vinden. Immers: alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.”

Wij heten Philip den Hartog van harte welkom binnen onze raad van toezicht en kijken uit naar onze samenwerking. 

Lucas Kruiswijk,
Voorzitter raad van toezicht

Deel dit artikel

Volgend artikel

LEUKSTE EN BESTE LEERBEDRIJF 2023 ZORG EN WELZIJN

Op de dag van de stagiair maakte MBO Amersfoort Zorg en Welzijn het leukste en beste leerbedrijf bekend: Woonzorgcentrum de Koperhorst. We geven alle stagiaires een hele dikke pluim! We zijn...

Lees verder