Traineeship in de Raad van Toezicht De Koperhorst

De Raad van Toezicht van De Koperhorst heeft een plaats voor een trainee in de RvT gecreëerd. In De Koperhorst staat leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. De RvT draagt hier nu ook aan bij!
Op deze trainee-plek is Paul van der Aa 1 maart jl. gestart. Paul zal de komende twee jaar meedraaien en begeleid worden door de RvT. Hij kan op deze wijze kennis en ervaring opdoen in een toezichthoudend orgaan zonder dat hij formeel lid is van de Raad van Toezicht. Paul is business controller en heeft bij drie verschillende VVT-organisaties veel relevante werkervaring in de ouderenzorg opgedaan. Paul: “Ik kijk er naar uit de komende twee jaar mijzelf te ontwikkelen naar de rol van toezichthouder op deze trainee-plek. Ik lever in die rol ook graag een bijdrage aan de continuering en versterking van de financiën en bedrijfsvoering van De Koperhorst. Ook wil ik samen de maatschappelijke uitdaging in de ouderenzorg aangaan. Ik wil mij committeren aan de heldere visie en kernwaarden die De Koperhorst uitdraagt waarin de bewoner/gast centraal staat.”

Wij heten Paul van harte welkom als trainee binnen onze Raad van Toezicht en kijken uit naar onze samenwerking. 

Marita Meulmeester
Voorzitter Raad van Toezicht

Deel dit artikel

Volgend artikel

Raad van Toezicht benoemt Ton van Veen als nieuw lid

De Raad van Toezicht van De Koperhorst heeft per 1 maart Ton van Veen benoemd als lid Raad van Toezicht met de portefeuille Financiën & Bedrijfsvoering. Sinds 2016 is Ton werkzaam...

Lees verder